martes, 11 de noviembre de 2014

Coques mallorquines

:: Ingredients per la massa ::
200ml d'agua tèbia / 100ml d'oli / 1 cullarada de saïm / 20gr de llevat de forn / una poqueta de sal / farina

:: Preparació ::
Barrejar tot els ingredients i tamissar la farina fins que quedi una massa amassable. Deixar fermentar 30 minuts i escampar sobre la safata amb paper de cera fins un gruix d'uns 3mm. Omplir amb les diferents opcions i fornejar entre 20-30 minuts. Al final gratinar-ho un poquet i servir amb un rajolí d'oli d'oliva.

:: Opcions ::
A) Julivert a troços grans (molt molt molt) / Ceba tendre / pebre vermell / Carxofa
B) Pebres vermells torrats i pelats (la meva preferida)
C) Trempó mallorquí: ceba blanca / pebrot verd blanc / tomàquet d'estiu pelat / anxoves (opcional) sal i oli
D) Sobrasada i sucre

Magdalena

3 comentarios:

kake dijo...

Son deliciosas y me hubiera encantado ver también una foto de la coca de pimientos escalibados

kake dijo...

....por cierto....estáis muy guapos

Kake Mas dijo...

Acabo de imprimirme la receta, para hacerla mañana.
Ya te diré como salió